Ledige stillinger

Coromatic har specialiseret sig i at bygge teknologisk avancerede løsninger til virksomhedskritiske infrastrukturer. Ved hjælp af kontinuerlig adgang til strøm og datakommunikation sikrer vi, at organisationer holder deres forretning kørende 24/7, uden afbrydelse. Vi varetager det fulde ansvar for hele processen – fra idé og planlægning, til service og vedligeholdelse. Vi kombinerer de nyeste resultater og tekniske innovationer med stor praktisk erfaring.

Teknisk salg, projektledelse og idriftssættelse

Vi bygger omkring 50 nye datacentre hvert år. I disse projekter udfører specialiserede projektledere og teknikere byggeriet og idriftsættelsen. Alle led i sikkerhedskæden er lige betydningsfulde og holdbare.

Logistik og forsyningskæder

Gennem samarbejde med verdens førende leverandører indenfor præcisionskøling, UPS, nødstrømsløsninger, såvel som fysiske sikkerhedsforanstaltninger – garanterer vi den højeste kvalitet.

Fra kontraktforhandling til service og vedligeholdelse

Vi tilbyder også vedligeholdelse af de valgte faciliteter og installationer, såvel som af sikkerheden, baseret på kontrakter udarbejdet med henblik på it-kontinuitet.

Kunne du tænke dig at blive en del af Coromatic?

I Danmark har vi kontorer i Odense, Roskilde, Århus og Vejle. Men vi findes også flere steder i Sverige og Norge samt i Finland.

Læs mere under videoen om hvilke stillinger vi i øjeblikket har behov for at få besat: