Vores kunder

Gennem årene har Coromatic samarbejdet med mere end 500, af de største virksomheder og organisationer, i Norden.


Coromatic vores kunder

Kunderne anbefaler Coromatic

Vi har mange tilfredse kunder – for eksempel viste sidste kundetilfredshedsanalyse af Coromatics køleservice, at 9 ud af 10 anbefaler Coromatics køleservice. Flere af vores kunder bidrager gerne som referencer.

Coromatic hjælper virksomheder og organisationer, som er afhængige af adgang til deres forretningskritiske informationer. Som den nordiske ekspert i at beskytte virksomhedskritiske anlæg på hospitaler, hovedsæder og kraftværker sikrer Coromatic leverance og drift af modstandsdygtige, kritiske anlæg.

Vores kunder findes i alle de sektorer, hvor kritiske anlæg er en vigtig del af driften for eksempel hovedkontorer, datacentre, kraftværker, hospitaler, off shore eller brancher, hvor en stor flåde af fartøjer vigtig for driften.

Coromatic er også globale

Mere end halvdelen af de 100 største virksomheder med hovedkontor i de nordiske lande sætter deres lid til os, og mange af verdens største virksomheder bliver vores kunder, når de etablerer sig i området. Igennem årene har vi leveret til det meste af Europa, så vel som til Afrika og Asien.

Et lille udpluk af danske kunder herunder – find flere i vores case samling.

Kontakt os på info@coromatic.dk eller ring på 66 17 62 60 – så sætter vi dig i forbindelse med rette kontaktperson.Kontakt os

Samtykke