Køle- og ventilationsfirmaet Christian Berg skifter navn til Coromatic

Begge Christian Berg selskaberne, Christian Berg og Christian Berg Vest, har siden april 2015 været en del af den nordiske koncern Coromatic Group. Koncernens selskaber i Danmark har altid haft et tæt samarbejde, og nu fusionerer alle tre selskaber til Coromatic A/S. Vi har dermed skabt en landsdækkende organisation på vores lokationer i Roskilde, Glostrup, Odense, Vejle og Aarhus med i alt 155 medarbejdere.

Fordele for vores samarbejdspartnere

Fusionen medfører, at vores samlede forretning med HVAC-løsninger står endnu stærkere på det danske marked. Vi går i markedet med et totaltilbud inden for produkter, løsninger og serviceydelser, der døgnet rundt sikrer kritisk infrastruktur overalt i bygninger og datacentre. Ikke kun med hensyn til HVAC, men også med hensyn til strømforsyning og nødstrøm såsom:

Men sammen bliver vi en større og endnu mere kompetencetung virksomhed. De ideer og visioner, Christian Berg og Coromatic blev bygget på, står stærkere, og vi er blevet endnu stærkere rustet i markedet for kritisk infrastruktur.

Navneskiftet træder i kraft den 1. januar 2016.

For service på anlæg ring 88 16 34 00.

For mere information ring 66 17 62 60.

Eller læs mere om Coromatic.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Kontakt os