Løsninger

I dag er samfundet forbundet 24/7. Ligegyldigt hvad du gør, hvor du går, eller hvad du arbejder med, er du afhængig af digitale løsninger og kritisk infrastruktur, der omgiver dem. Nogle siger endda, at forsyning af strøm og datakommunikation får verden til at hænge sammen. Uden det kan hospitaler ikke redde liv, virksomheder ikke tjene penge og fabrikker ikke producere. Selv togene ville ikke kunne køre.


Coromatic løsninger for critical facilities solutions

Forsyning af strøm og datakommunikation – en driftskritisk nødvendighed

Når alt og alle er forbundet, er driften ikke længere en separat enhed. Coromatic betragter alle former for driftanlæg og alle virksomheder – både store og små – som en slags datacentre. Historisk set var byggede virksomheder enorme datacentre til at gemme og administrere alle deres data og al kommunikation.

Med udviklingen inden for cloudtjenester og internet-of-things, er virksomheder i stigende grad nødt til at stole på stabile interne og eksterne netværk. Dette for at forblive opkoblet til diverse ydelser og nødvendig information. Således er den interne infrastruktur blevet nervecentret i virksomheden. Vi har fået kritisk infrastruktur.


Nordens førende leverandør af Critical Facilities Solutions

Ved at sikre uafbrudt strøm og datakommunikation, sørger Coromatic for, at organisationer holder deres forretningsaktiviteter kørende uden afbrydelse 24/7.

Hvad der gør os unikke, er vores omfattende energieffektive løsninger, der indebærer alt fra strategi og design til integration, vedligeholdelse samt drift af kritisk infrastruktur. Coromatic leverer det hele.


Kontakt os

Samtykke