Mobile mast units

Coromatic tilbyder mobilmaster og dertilhørende modulære bygningsenheder til beskyttelse af udstyr og transportenheder. High mast shelter, Mobile mast unit og Mast unit er alle en del af udbuddet i kategorien mobile mast units. High mast shelter er en af vores mobile mast units udviklet til midlertidig styrkelse af et telenetværks kapacitet.

Hurtige etablering og store rækkevidde

Takket være den hurtige etablering og store rækkevidde, er vores High mast shelter den perfekte løsning i tilfælde af eksempelvis tekniske problemer eller naturkatastrofer, hvor de normale kommunikationsnetværk skal udskiftes hurtigst muligt. High mast shelter er også velegnet til brug i situationer, hvor der opstår et midlertidigt behov, såsom ved store sportsbegivenheder, koncerter, messer og andre events.

Opsætningstiden for High mast shelter er kun omkring to timer og masten er fuldautomatisk. High mast shelter består af tre hovedenheder:

  • En teleskopmast, 11-30 meter høj med en løftekapacitet på 300 kg (2,5 meter antenneområde)
  • Et safe shelter
  • En trailerramme, hvor Safe shelter bliver installeret

High mast shelter er designet og produceret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Dual-operatør-funktion er mulig.

Mobile mast shelter er en anden af vores mobile mast units udviklet til telekommunikation og radioforbindelser og er semi-automatisk.

Den består af tre primære enheder:

  • En teleskopmast, 16,5 m til telekommunikation og radioforbindelser til et Safe shelter
  • Et Safe shelter sikkerhedsmodul
  • En trailerramme, hvor Safe shelter bliver installeret. Traileren er også tilpasset til brug med en dieselgenerator

Mobile mast shelter er designet og produceret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Mast unit

Coromatics Mast unit er en tredje af vores mobile mast units bestående af en 16,5 meter teleskopmast med en kabeltromle til telekommunikation og radio relay-enheder. Den har forbindelse til et Coromatic shelter eller en ISO-container. En Mast unit er hydraulisk og kan rejses og være klar til brug på cirka 20 minutter.

Coromatics Mast unit er designet og produceret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.


Kontakt os