Prime shelter

Coromatics Prime shelter er et af tre basismoduler, der kan skræddersys kundens specifikke ønsker og behov. Shelteret er bygget til problemfri drift i alle klimaer inklusiv i ørkener samt arktiske og tropiske klimaer og er et meget let og økonomisk præfabrikeret bygningsmodul, der leverer beskyttelse af kundens udstyr i et kontrolleret miljø i form af for eksempel et bredbånds-shelter eller elektrisk distributionscenter. Modulet er velegnet til brug både i militæret samt inden for telekommunikation.

Forskellige konfigurationer

Shelteret kan leveres i forskellige konfigurationer fra en simpel basisversion til en komplet og fuldt ud installeret løsning alt efter kundens sikkerheds- og transportbehov.

  • Stoneface – Prime shelter med stenfacade
  • Accommodation shelter og Commando shelter – er rettet mod kunder i militæret. De forskellige bygningsmoduler kan indeholde udstyr til soveværelser, kontorer, maskinrum, træningsrum eller spiserum. I vores Accommodation shelter er forskellige værelsesfunktioner omsat til praktiske og funktionelle løsninger med en høj komfortfaktor.
  • Bullet protection – dette bygningsmodul er specielt designet til at modstå kugler af forskellige kalibre. Det giver derfor ekstra beskyttelse af kundens teknologi og teleudstyr.
  • Burglar protection – dette modul er designet specifikt til at håndtere avancerede indbrudsforsøg. Det giver derfor ekstra beskyttelse af kundernes teknologi og teleudstyr.

Forskellige konfigurationer designet på en ISO-ramme

Shelteret er i de forskellige konfigurationer designet på en ISO-ramme med sandwichpaneler, hvilket sikrer en robust løsning, der er let at transportere. Den modulære bygningsenhed er bygget af kompositmaterialer og fås med elektromagnetisk kompatibilitet-beskyttelse (EMC) for at sikre elektronisk udstyr herunder, radio- og telekommunikationsudstyr. Udvendigt kan det udstyres med forskellige korrosionsfrie facader.

Alle installationer og gennemføringer udføres efter kundens behov. Shelteret er designet og fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.


Kontakt os