Safe shelter

Sikkerhedsmodulet Safe Shelter modstår skade

Coromatics Safe shelter er et af i alt tre præfabrikerede basismoduler, der kan skræddersys kundens specifikke ønsker og behov. Safe shelter er specifikt designet til at modstå forskellige former for skade. Safe shelter er et meget let og økonomisk præfabrikeret bygningsmodul, der er velegnet til brug både i militæret samt inden for telekommunikation, hvor kundens udstyr kræver et ekstra sikkert miljø.

Forskellige konfigurationer – Safe shelter

Safe shelter kan leveres i forskellige konfigurationer fra en simpel basisversion til en komplet og fuldt ud installeret løsning alt efter kundens sikkerheds- og transportbehov.

  • RÖS Shelter og RÖS Light – udgaver af Safe shelter specifikt designet med en høj grad af elektromagnetisk kompatibilitet-beskyttelse (EMC) mod wire-tapping. Navnet henviser til det svenske forsvars krav til beskyttelse mod kompromitterende signaler (RÖS).
  • Bullet protection – dette bygningsmodul er specielt designet til at modstå kugler af forskellige kalibre. Det giver derfor ekstra beskyttelse af kundens teknologi og teleudstyr.
  • Burglar protection – dette modul er designet specifikt til at håndtere avancerede indbrudsforsøg. Det giver derfor ekstra beskyttelse af kundernes teknologi og teleudstyr.
  • Accommodation shelter og Commando shelter – er rettet mod kunder i militæret. De forskellige bygningsmoduler kan indeholde udstyr til soveværelser, kontorer, maskinrum, træningsrum eller spiserum. I vores Accommodation shelter er forskellige værelsesfunktioner omsat til praktiske og funktionelle løsning med en høj komfortfaktor.
  • Stackable – gør det muligt at designe en løsning i flere etager, hvilket er brugbart, når pladsen er begrænset.

 

Safe shelter er i de forskellige konfigurationer designet på en ISO-ramme

Safe shelter er i de forskellige konfigurationer designet på en ISO-ramme med sandwichpaneler, hvilket sikrer en robust løsning, der er let at transportere. Den modulære bygningsenhed er bygget af kompositmaterialer og fås med elektromagnetisk kompatibilitet-beskyttelse (EMC) for at sikre elektronisk udstyr herunder, radio- og telekommunikationsudstyr. Udvendigt kan det udstyres med forskellige korrosionsfrie facader.

Alle installationer og gennemføringer udføres efter kundens behov. Safe shelter er designet og fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Dette shelter er designet til problemfri drift i alle slags klimaer.


Kontakt os