Smart shelter

Coromatics Smart shelter er et af i alt tre præfabrikerede basismoduler, der kan skræddersys kundens specifikke ønsker og behov. Det er en simpel enhed, der er designet specifikt til at være let og omkostningseffektiv. En typisk anvendelse er som bredbånds-shelter.

Forskellige konfigurationer – Smart shelter

Smart shelter kan leveres i forskellige konfigurationer fra en Flat pack-version, der er let at transportere, til en komplet og fuldt ud installeret løsning alt efter kundens sikkerheds- og transport-behov.

  • Flat pack – Smart shelter kan leveres som Flat pack – et samlesæt. Eftersom Flat pack-løsningen er baseret på færdige gulvmoduler og paneler, er der ikke behov for et betonfundament. Når samlesættet er skilt ad, er Flat pack meget kompakt, hvilket gør det nemt at transportere. Samlesættet kan endda nogle gange transporteres i en elevator.

Sandwichteknologi i kompositmateriale

Smart Shelter er designet med sandwichteknologi i kompositmateriale for at opnå et let og omkostningseffektivt modul med et sikkert interiør for radio- og telekommunikationsudstyr. Der tilbyder problemfri drift i alle klimaer inklusiv i ørkener samt arktiske og tropiske klimaer. Al ledningsføring i den module bygningsenhed kan færdiggøres og installeres efter kundens specifikke løsninger.

Smart Shelter er udviklet og fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.


Kontakt os