Kundetilpasning

Har du har et specifikt problem, et projekt, eller bare et enkelt spørgsmål, du har brug for at få besvaret, så ring til os på 66 17 62 60. Vi løser store og små opgaver hver dag og har adskillige års erfaring i netop det. Coromatic tilbyder en bred vifte af løsninger, som enten kan anvendes direkte eller som med små modifikationer bliver en perfekt tilpasset løsning.

Vi udfører forskellige typer af tilpasninger, f.eks.:

  • opbygning af komplette systemer bestående af standardprodukter
  • foretage tilpasninger til standardprodukter
  • skabe skræddersyede produkter til specifikke behov.

Justeringerne kan bestå af Coromatic standardprodukter inden for nødstrømsforsyning, nødstrøm, strømforsyning og energioptimering, som kan suppleres med følgende særlige komponenter:

  • kabinetter, f.eks. for forskellige IP-klasser eller EX kabinetter (eksplosionssikre)
  • el-tavler og centraler
  • montering, f.eks. befæstelse og stativ.

Vi drøfter gerne specialløsninger inden for vores fagområde og udvikler en løsning, selv om den ikke indgår i i Coromatics normale sortiment. Vi kan fremstille specialkabinetter til invertere, ensrettere og UPS til mobile og marine-/offshore-applikationer, tog, fly og militæret.

Fysisk sikkerhed

Fysisk sikkerhed indebærer beskyttelse mod strømsvigt, brand og røggas, vand, eksplosion, magnetisme, indbrud og sabotage, samt mod lyn og spændingsændringer i nettet.

De fleste organisationer beskytter deres it-systemer mod virusangreb, men har du beskyttet det fysiske udstyr i dit datacenter eller serverrum?

IT-hardware, og dermed data er i fare for at blive beskadiget af fugt, vandlækager, strømafbrydelser eller brand. Selv risikoen for indbrud eller sabotage er faktorer, der skal tages i betragtning, for at opnå et sikkert datacenter. I værste fald kan du miste værdifulde data eller komme ud for nedetid på forretningskritiske systemer.

Ved at sikre it-systemer i et indbrudssikkert og klima-kontrolleret datacenter eller serverrum, koble til backup strømsystemer, udføre adgangskontrol og installere alarmudstyr, beskytter du dine data og it-systemer på en optimal måde.

Coromatic leverer alt, hvad du behøver inden for fysisk sikkerhed. Løsningen varierer afhængigt af hvor forretningskritiske dine systemer og informationer er. Vi analyserer dine behov sammen med dig for at finde din optimale sikkerheds- og omkostningseffektive løsning, og vi tilbyder dig at stå for al planlægning, installation og dokumentation.

Installation

Vi står for installation og udfører idriftsættelse af alle produkter og løsninger, fra simple UPS’er med et par pc til de komplette løsninger med brand- og tyverialarmer, netværk, strøm, køling og så videre. Vi sikrer, at udstyret fungerer, når du har brug for det.


Kontakt os

Samtykke