Ny Masterys UPS fra Socomec med den nyeste smart tech

Ny generation af Digital Masterys UPS fra Socomec er på forkant med den nyeste smart-tech

Socomec kombinerer de vigtigste aspekter af dokumenteret Masterys UPS teknologi med intelligent teknologi og kan dermed levere uovertruffen ydeevne med hensyn til pålidelighed og serviceniveau.

Den fjerde generation af Masterys UPS er Socomecs hidtil mest intelligente UPS, der bringer en verden af sikker strømforsyning sammen med den digitale revolution for at hjælpe med at forenkle installationer og forbedre ydeevnen.

Udviklingen er baseret på dokumenteret Masterys-teknologi – en UPS-løsning, som effektivt har beskyttet kritiske applikationer verden over siden starten i 2004, som det første 3-niveau topologisystem. Med mere end 90.000 installerede enheder anerkendes det som et højtydende, ultra-pålideligt system, som er godkendt og certificeret, vinder tillid fra selv de mest krævende brugere.

Green 188 A (003) Coromatic

En smart, ny tilgang

Ved at integrere smart teknologi inden for en elektrisk infrastruktur giver Socomec’s Masterys brugerne mulighed for at reducere energiforbrug, omkostninger og CO2 (miljøaftryk) og gøre udnyttelsen af ressourcer mere effektiv.

Innovativ anvendelse af software

E-WIRE – den første app i verden designet til at understøtte UPS-installationer – forenkler installatørens job, garanterer oppetid og sikrer alle nødvendige installationsforanstaltninger. Ved hjælp af innovativ software genkender E-WIRE UPS’en, der skal installeres via smartphone-kamera. App’en henter derefter automatisk alle relevante oplysninger for fuldt ud at understøtte installationen.

Med klare og omfattende trinvise instruktioner er installationen hurtig og nemt at bruge – fra at placere UPS’en til at kontrollere elektrisk beskyttelse og endda give en vejledning til kabling af både UPS og batterisystemet.

Når installationen er færdig, beder E-WIRE installationsprogrammet om at udføre en række kontroller, herunder elektriske målinger.

Fleksibilitet – ny udvikling

Socomecs Masterys-løsninger er blevet udviklet til at kunne tilpasses ethvert budget. Desuden kan der med kontinuerlig og professionel webovervågning af Socomecs UPS-ydeevene implementeres forudsigende, forebyggende og korrigerende vedligeholdelseydelser, uregelmæssigheder kan detekteres, og mulige fejl kan undgås. Masterys design fremskynder reparationsproceduren; MTTR (Mean Time To Repair) er 5 gange hurtigere end nogen tidligere UPS.

Kom og hør mere om UPS’en på elfagmessen El og Teknik på OCC i Odense den 15. – 17. maj. Følg linket og meld dig til her: