Svensk Transport Administration sikrer strømforsyningen med Coromatic

Coromatic, den førende leverandør af virksomhedskritisk infrastruktur til uafbrudt strømforsyning og datakommunikation, skal levere et nødstrømsanlæg og service til Svensk Transport Administration. Dette er blevet bekræftet, da selskabet har vundet to offentlige kontrakter.

Kontrakterne blev tildelt fordi Svensk Transport Administration ønsker at styrke strømforsyningen af kommunikationsnettet for jernbanesystemet yderligere, og fordi nødstrømsanlæg spiller en central rolle i sikring af datakommunikation i tilfælde af strømafbrydelse.

“Vi har allerede et veludviklet netværk af nødstrøm til vores kommunikationssystemer, men forbedrer nu denne kritiske infrastruktur yderligere flere steder i hele landet. Kontrakten omfatter udvikling af ca. 90 faciliteter i alt, “siger Christer Jonsson, projektleder hos Transportstyrelsen.

Nødstrømsanlæggene leveres som nøglefærdige løsninger og er specielt fremstillede ifølge Svensk Transport Administrations specifikke krav med hensyn til sikkerhed, design og holdbarhed. Ud over nødstrømsanlæggene vil Coromatic også være ansvarlig for både planlagt og akut service af alle Svensk Transport Administrations nødstrømsanlæg til jernbanenettet i hele Sverige.

“Coromatic var det selskab, der bedst opfyldte vores krav i forbindelse med indkøb af nødstrømsanlæggene, og dets omfattende erfaring og stærke lokale tilstedeværelse i Sverige vil også gøre det til en vigtig leverandør af service”, siger Christer Jonsson.

Coromatic har stor erfaring med at levere uafbrudt strøm til en række kritiske funktioner i samfundet og har tidligere arbejdet med Svensk Transport Administration. De nye aftaler vil uddybe dette samarbejde yderligere.

“Svensk Transport Administrations beslutning om at vælge Coromatic som leverandør af nødstrøm og derudover tildele os en serviceaftale er naturligvis et solidt bevis på kvaliteten af vores løsninger og ydelser og det niveau af omkostningseffektivitet, vi kan levere”, siger Robin Carlsson, Chef for Critical Power hos Coromatic.

For mere information, kontakt Robin Carlsson, Chef for Critical Power, Coromatic.

Tlf .: +46 (0) 70 319 39 69

robin.carlsson@coromatic.se

Coromatic Head Of Critical Power Robin Carlsson

Om Svensk Transport Administration

Svensk Transport Administration har ansvaret for langsigtet infrastrukturplanlægning for vejtrafik, jernbanetrafik, søfart og lufttransport og til konstruktion og drift af statsejede veje og jernbaner. For mere information, besøg https://www.trafikverket.se

Om Coromatic

Coromatic sikrer strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering.

Vores kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbydere, hospitaler, forsvaret og anden bygningskritisk infrastruktur.

Coromatic tilbyder rådgivning, drift, service og vedligehold. Vi designer, bygger og driver energieffektiv, teknisk infrastruktur.

Coromatic har mere end 500 medarbejdere, og har leveret løsninger og services til mere end 5000 virksomheder i Norden. EQT har aktiemajoriteten i Coromatic.