Black Building test

Black Building-tests udføres for at teste sites, der er missionskritiske eller kræver en høj grad af tilgængelighed. Praktisk set betyder det, at strømmen til hele bygningen afbrydes for at simulere en strømafbrydelse.

Hvad ville der ske, hvis en kritisk facilitet fuldstændigt mistede strømmen? Fungerer sitet fuldstændigt som det er tiltænkt? Er virksomheden klar til at handle i tilfælde af nedbrud? Hvad er beredskabet ved en sådan hændelse?

Baseret på de forretningsmæssige konsekvenser, kræver drift af alle kritiske faciliteter et ordentligt beredskab. Dette omfatter træning og tests for at sikre dette beredskab.

For ikke at kompromittere de forretningsprocesser, der er afhængige af den pågældende kritiske facilitet, kræver dette ordentlig planlægning og forberedelse.

Coromatic Advisory planlægger og leder øvelsen i samarbejde med kunden. Uddannede og kvalificerede teknikere er på stedet under testen for at sikre og dokumentere systemets ydeevne indenfor strømfordeling. Dette inkluderer generatorer, UPS og strømfordeling på tværs af anlægget.

Testen dokumenteres fuldstændigt med henblik på at registrere alle hændelser og handlinger. Dette muliggør analyse af underliggende årsager, når den tekniske testperiode er afsluttet.

Formålet med Black Building-tests er at opretholde driftens modstandsdygtighed og sikre ledelsens opmærksomhed. Derfor kræver gennemførelsen slutrapportering i form af en ledelsespræsentation på højt niveau.


Kontakt os

Samtykke