Systemoptimeringsvurdering

Vi er stolte af vores evne til at agere proaktivt, og hjælpe vores kunder med at finde måder at reducere omkostningerne på.

Når vi udfører en systemoptimeringsvurdering (SOA), giver vores erfarne serviceteknikere et professionelt perspektiv på mulige forbedringer af systemets ydeevne samt omkostningsreduktioner.

Systemoptimeringsvurderingen specialtilpasses til sitets systemer

Systemoptimeringsvurderingen specialtilpasses til sitets systemer, så resultaterne er relevante. Dette gøres ved at aftale vurderingens omfang, og derefter gennemgå de forskellige faktorer, der kan påvirke sitesystemernes ydeevne og omkostninger.

Blandt de faktorer, der kan overvejes, er aktuelle systemkonfigurationer og effektiviteten af en nuværende opsætning i forhold til de nye systemer, der er tilgængelige på markedet.

Vurderingen af, om den nuværende systemkonfiguration er optimale kan for eksempel omfatte, om for meget køling anvendes ift. det, der reelt kræves. Når man sammenligner eksisterende systemers nuværende ydeevne med den effektivitet, der kan leveres af alternativer på markedet, kommer sammenligningen til udtryk ved, hvor meget der kan spares ved udskiftning eller opgradering af UPS.

Rapporten indeholder konkrete anbefalinger og mulige måder at forbedre ydeevne og reducere omkostninger baseret på vores brede, praktiske erfaring.

Systemoptimeringsvurderingen hjælper kunden med at forbedre eller modernisere webstedet for at forøge både ydeevne og omkostningseffektivitet. Vurderingen kan også bruges som udgangspunkt for en formel business case med fuld, økonomisk modellering, der kan leveres af Coromatic Advisory.


Kontakt os

Samtykke