Coromatic introducerer verdens mest støjsvage, mobile generatoranlæg

Coromatic, den ledende leverandør af løsninger til virksomhedskritisk infrastruktur, Critical Facilities Solutions, introducerer i dag verdens mest støjsvage mobile generatoranlæg. Støjniveauet på kun 52 decibel i generatoranlægget, som er en del af Coromatics Non Sonus produktserie, er på niveau med støjniveauet fra en moderne opvaskemaskine.


Coromatic Non Sonus, ljudlös reservkraft


Det første generatoranlæg i Non Sonus serien har en effekt på 100 kilovolt-ampere (kVA), og er designet til at dække behovet for støjsvage, fleksible og mobile generatoranlæg til brug i boligområder og andre støjfølsomme miljøer. Grænseværdierne for støj i forbindelse med generatoranlæg er skærpede og denne type mobile generatoranlæg kan bruges til flere formål, for eksempel drift af elforsyning, i filmproduktion og til koncerter.

– Behovet for fleksible og mobile generatoranlæg stiger på mange forskellige forretningsområder, samtidig med at grænseværdierne for støj er skærpede. Vi dækker begge behov med denne nye serie af støjsvage, mobile generatoranlæg, siger Thomas Wunger, Country Manager for Coromatic Sverige.

Non Sonus er designet og produceres i Sverige af den afdeling i Coromatic, som specialiserer sig inden for nødstrøm, og leveres som nøglefærdig løsning på en trailer. Et avanceret design til indkapsling sikrer at støjniveauet holdes til et minimum ved hjælp af Coromatics egen sandwich konstruktion.

Fordelen ved Coromatics sandwich konstruktion, i modsætning til den traditionelle stål konstruktion, er at det samlede anlæg er væsentligt lettere. Materialet er også ekstremt vejrbestandigt, hvilket betyder at rustproblemer minimeres. Non Sonus leveres i korrosionsklasse C5 som standard.

Teknisk specifikation Non Sonus OSD C100 NS 

Effekt: 100 kVA
Støjniveau: 52 dB(A)
Længde: 3.685 mm
Bredde: 1.310 mm
Højde: 2.080 mm
Ca. vægt inkl. brændstof:  3.300 k
Driftstid ved fuld last: Ca. 21 timer

For mere information, kontakt:
Thomas Wunger, Country Manager, Coromatic Sverige
Tel: +46 (0)73-317 38 02
thomas.wunger@coromatic.se

Om Coromatic
Coromatic er førende leverandør af løsninger til virksomhedskritisk infrastruktur. Coromatic sikrer, at kundernes virksomhed fungerer uden afbrud ved at sikre adgang til strømforsyning og datakommunikation. Coromatic kan tage et helhedsansvar fra rådgivning og design til integration, vedligeholdelse og drift af løsninger til virksomhedskritisk infrastruktur. Kunderne er datacentre, hospitaler, industrien, offentlige virksomheder og hovedkontorer.
Coromatic har over 580 medarbejdere i Norden og har leveret løsninger til virksomheder i mere end 50 lande over hele verden. Coromatic ejes af EQT og medarbejderne i Coromatic.