Smarta fastigheter

I vores digitale verden er der ikke plads til strømafbrud i datakommunikation

Drift af virksomhedskritiske sites, stabil strømforsyning og datakommunikation spiller en afgørende rolle for stort set alle virksomheder i dag.

 

Serviceorganisation, der hjælper vores kunder

For de fleste virksomheder er driften ikke kerneområdet. Det er dog noget, der stiller store krav, og det kan være dyrt, fordi sitet er forretningskritisk. Coromatic har en serviceorganisation, der hjælper vores kunder og tager ansvar for de løbende drift af virksomhedens site og sikrer, at det fungerer optimalt 24/7. Som den førende udbyder af løsninger til virksomhedskritiske sites er det et af vores fokusområder og et grundlæggende element i vores forretning at sikre en sikker og pålidelig drift af kundernes virksomhedskritiske anlæg.

Med site management outsourcer din organisation site management-funktionen til Coromatic

Coromatic påtager sig ansvaret for at repræsentere din organisation i alle aspekter af sikring af sitet – hændelsesstyring, rapportering om ydeevne og styring af sitets kapacitet, samt budgettering og livscyklusstyring for hele det virksomhedskritiske site eller funktion.

Ved hjælp af aftalte serviceniveauer og sanktioner forbliver kunden i fuld kontrol. Dette driftsalternativ giver kunden bedre økonomisk forecasting, teknisk risikoreduktion og løbende kontrol med vedligeholdelse og andre on-site services.

Site Operations tilbyder Coromatic site management, fuld kontrol og ansvar for on-site services

Coromatics certificerede medarbejdere er ansvarlige for den daglige service på stedet, lige fra planlagt og korrigerende vedligeholdelse til compliance audit eller andre nødvendige services. Gennem brugen af aftalte serviceniveauer og sanktioner forbliver kunden i fuld kontrol.

For at optimere funktionaliteten fremfor blot at køre med den lavest mulige pris, tager Coromatic ansvar for alle services, der udføres på sitet – dette forlænger sitets livscyklus, samtidig med, at sitet overholder branchestandarder og interessentkrav.

Site Operations gør det muligt for vores kunder at fokusere på deres kerneforretning, og derfor ikke have behov for at ansætte teknisk personel på det missionskritiske site.

 

Drift af virksomhedskritiske anlæg som en ydelse (as a Service)

Coromatic tilbyder en komplet overtagelse af virksomhedens drift for vores kunder– vi kalder det as a Service. Dette betyder, at vi er forberedt 24/7 hele året, på at sikre uafbrudt drift af dine anlæg. Vi arbejder med serviceaftaleniveau (Service Level Agreement, SLA) og garanterer at al arbejde, materialer og reservedele indgår i den faste, løbende serviceafgift. Sammen finder vi frem til hvilke krav du har og hvilke nøgletal, som skal rapporteres.

Optimering ud fra jeres behov

Vi tager ansvar for den daglige drift og hjælper dig med at optimere datacentret ud fra dit behov til omkostningseffektivitet, risikohåndtering og reduceret miljøpåvirkning. Ved at lade os tage ansvar for hele anlægget, kan I koncentrere jer om det som I går bedst, jeres kernevirksomhed.

Fordelene ved datacenter as a service handler om fleksibilitet og forudsigelighed

Eksempler:

  • I slipper for at foretage store, direkte investeringer i anlægget eller at binde kapital
  • I ved hvad I skal betale – en samlet sum baseret på behov og forbrug
  • Mulighed for at dimensionere og planlægge kapacitet – ved at bygge modulært, gør vi det nemt for jer at vokse og vi er forberedte på at hjælpe jer med at skalere op eller ned, i takt med at jeres behov forandres.