Coromatic Code of Conduct

Sådan sænker du driftsomkostningerne

Coromatic hjælper dig med strategisk rådgivning om, hvordan du optimerer driften af ​​dine anlæg, og planlægger, gennemfører og kvalitetssikrer forbedringer af ydeevnen ved at fastsætte målelige finansielle mål. Vi kan også identificere omkostningsdrivende faktorer og sikre lang- og kortsigtet overskud. Dette omfatter fuld livscyklusstyring af processer og aktiver. Det kan også omfatte håndtering af mindre effektivt udstyr eller udstyr, der har nået slutningen af ​​dets livscyklus (EOL-End of Life), samt overførsel af omkostninger fra CAPEX til OPEX.

Vi hjælper med at fastsætte klare mål for omkostningsbesparelser

Det kan være en udfordring for organisationer at gennemføre omkostningsbesparelser for vigtige anlæg effektivt. Coromatic deltager i processen med at udrede organisationens målområder og fastsætte klare mål for potentielle besparelser og bidrage til gennemførelse af besparelserne.

Dette omfatter fuld livscyklusstyring af processer og aktiver. Det kan også omfatte håndtering af mindre effektivt udstyr eller udstyr, der har nået slutningen af ​​dets livscyklus (EOL). Denne service kan også omfatte overførsel af omkostninger fra CAPEX til OPEX.

 

Sådan hjælper vi dig med at forbedre ydeevnen

Det er en udfordring for de fleste organisationer at gennemføre et præstationsforbedringsprogram for deres vigtige anlæg. For at nå ledelsens mål skal flere interessenter samarbejde samtidig med, at de fortsat driver deres separate virksomheder. Coromatic planlægger, gennemfører og kvalitetssikrer præstationsforbedring gennem både lang- og kortsigtede gevinster samtidig med, at der opstilles omkostningsprioriteringer for at bygge bro over kløften mellem den nuværende situation og ledelsens krav til den ønskede fremtidige situation.

Energioptimering med henblik på helheden

Når vi hos Coromatic gennemfører energieffektivisering af et virksomhedskritisk anlæg, nyder vi godt af, at vi som helhedsleverandør har ekspertise inden for alle kundskabsområder for anlægget samtidig med, at vi også kan tilgodese helheden. Det handler om at sikre, at anlægget drives og indstilles så optimalt som muligt med de forudsætninger, som udstyret giver.

Når optimeringen er gennemført, udarbejder vi en energirapport, hvor effektivitetstal og handlingsforslag præsenteres. På baggrund af rapporten vil vi derefter sammen med dig som kunde planlægge næste skridt i energieffektiviseringsprocessen.

 

Serviceniveauaftale (SLA) – Bevar din ledelseskontrol gennem regelmæssige SLA-revisioner

Sikrer ledelseskontrol af ydeevne og omkostninger ved at etablere målbare serviceniveauaftaler (SLA’er) for driften af vigtige anlæg. Bevar din ledelseskontrol gennem regelmæssige SLA-revisioner foretaget af Coromatic.

Unikke Benchmarking-ydelser

Ved hjælp af vores unikke benchmarking-database og markedsledende undersøgelser kan vores kunder gennemgå de fleste aspekter af deres virksomhed. Sammenligningerne foretages med over 500 organisationer med hovedsæde i mere end 10 forskellige lande.