Coromatic - Batterier

Coromatic er specialiseret i sikring af kontinuerlig og sikker strømforsyning

UPS (no-break), strømforsyninger, DC-anlæg og batterisystemer

Coromatic er specialiseret i sikring af kontinuerlig og sikker forsyning af kritisk kundelast, herunder produkter og løsninger til nødstrømsanlæg bestående af UPS (no-break), strømforsyninger, DC-anlæg og batterisystemer. Vores mangeårige erfaring, tekniske ekspertise og partnerskab med førende producenter, giver os et solidt grundlag for at finde den helt rigtige løsning til dig.

Dette gælder, uanset om vi tilbyder produkterne enkeltvis, eller som komplette løsninger, der kombinerer både UPS, nødgeneratorer og koblingsanlæg inklusiv design, konstruktion, implementering, idriftsættelse, test og dokumentation.

Vores fokus er at understøtte den primære indgående strømforsyning helt, eller delvis sikring af udvalgte dele af installationen. Fælles for alle dele af vores løsninger, er at de er sikring af kritisk drift, hvor en afbrydelse vil have en direkte eller indirekte negativ påvirkning af virksomheden.

Elektrisk energi er en usædvanlig forbrugsvare

Elektrisk energi bruges sjældent direkte i den form, som køberen modtager den, men transformeres og ændres ofte til at passe til kundens behov. Hvis man skal foretage en sammenligning mellem elektricitet og andre forbrugsvarer, kan det siges, at hvor kvaliteten af de fleste forbrugsvarer helt afhænger af producenten og distributionskæden, afhænger kvaliteten af det elektriske produkt i sidste ende lige så meget af forbrugeren, dvs. brugeren på brugstidspunktet.

 

Det er ikke altid nemt at finde det bedste kompromis mellem tekniske og økonomiske krav

Det er ikke altid nemt at finde det bedste kompromis mellem tekniske og økonomiske krav. Det kræver omhyggelig overvejelse. Ved vurderingen af de tilgængelige teknologiske muligheder er det yderst vigtigt, at alle involverede parter er opmærksomme på både behovene og de affødte økonomiske konsekvenser. Sidstnævnte kan beløbe sig til flere millioner kroner om året ved valg af en løsning, som ikke er optimal til de forhold den anvendes under.

 

De mest almindelige forstyrrelser, der negativt påvirker funktionen af en komponent eller elektrisk enhed, er:

  • kortere eller længere strømafbrydelser forårsaget af fejl i forsyningsnettet
  • korte spændingsvariationer (transienter) forårsaget af kobling med større belastninger eller fejl på elnettet
  • ubalance i forsyningsspændingssystemet
  • flimmer forårsaget af store, uregelmæssige belastninger
  • forvrængning af strøm og spænding forårsaget af ikke-lineære belastninger i det samme system, eller i andre brugeres systemer 

 

Det er mange aktører på markedet, som kan tilbyde en løsning, som svarer til specifikationen – tænk leverandørneutralt

Det er mange aktører på markedet, som kan tilbyde en løsning, som svarer til specifikationen. Ved at analysere en sådan løsning, kan man ofte konstatere, at sammensætningen og den overordnede tænkning ikke er optimal, hvilket igen kan føre til at den laveste pris ikke er ensbetydende med de laveste omkostninger.
Ved valg af løsning er det afgørende for den samlede kostanalyse i hele løsningens levetid, at man ikke kun vælger de billigste etableringsomkostninger, men at man også ser på det samlede livscyklusperspektiv.

Et billigere anlæg kan have store omkostninger forbundet med bl.a. service og vedligehold, reservedele, effektivitet, holdbarhed, opgradering, og skalering. Vi anbefaler altid, at du som forbruger og ansvarlig for produktet eller løsningen, overvejer dit valg nøje, og samtidig søger sparring omkring dit valg af teknisk udstyr.

Typisk vil den billigste løsning ikke have de laveste omkostninger i sidste ende. Og husk at man næsten altid undervurderer fremtidige kapacitetsbehov. Så tænk stort fra starten, når det angår skalérbarhed.

Alt fra små simple enheder til store 3-fasede systemer som individuelle, parallelle eller redundante modulsystemer

Vi leverer alt fra små simple enheder til store 3-fasede systemer som individuelle, parallelle eller redundante modulsystemer. Vi designer og projekterer gerne løsninger i samarbejde med dig som kunde eller med konsulenten, medmindre du ønsker at vi tager os af denne del direkte. Vi tager ansvar for design, implementering, idriftsætning og test af alt fra enkelte anlæg og helt på op til komplette datacentre, herunder også FAT og SAT på lokationen, fabrikken eller datacentret.

Strømforsyning

Vi tilbyder UPS anlæg, strømforsyninger, opladere, AC/DC-konvertere, DC/DC invertere, DC/AC og DC-UPS-løsninger alle med eller uden batterier. Vi har et stort udvalg af mekanisk konstruktion, åbne, forseglet, DIN-skinne, 19”-stativer, vægskabe og gulvskabe. Derudover specielle løsninger såsom afbrydere, invertere og invertere AC/AC. Vi har også produkter designet til marine, sundhed, sundhedsydelser og jernbaner.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig
Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dig?
Kontakt os på 66 17 62 60 eller salg@coromatic.dk