Coromatic jobbar med håll

Bæredygtighed

Med Coromatic kan du blive en del af løsningen på klimaspørgsmålet

Digitaliseringen af samfundet skaber helt nye muligheder for at finde nye og smarte måder at levere ydelser, mødes, give pleje og forbruge oplevelser – en udvikling, der forenkler vores liv, og som også har en positiv indvirkning på klimaet. Udfordringen er, at digitalisering kan være meget energiintensiv, og mange observatører mener, at vi i kølvandet på digitalisering snart kan indhente luftfartsindustrien med hensyn til de klimaemissioner, som data genererer. Selvfølgelig kan dette ikke fortsætte.

 

De positive aspekter af digitalisering betyder ikke en forværring af klimaet

Hos Coromatic har vi for længst besluttet, at de positive aspekter af digitalisering ikke skal betyde en forværring af klimaet. Sammen med vores kunder driver vi udviklingen mod en fremtid, hvor datacentret er fuldstændigt cirkulært, og hvor driften er netto nul i klimaemissioner. På denne måde kan digitalisering i stedet være klimapositiv og generelt bidrage til reducerede emissioner.

Selvom vi ikke er helt færdige endnu, er vi kommet meget langt. For med smart teknologi og innovative løsninger behøver øget dataforbrug ikke at betyde højere energiforbrug eller højere elomkostninger.