Ledende i Norden på generatorprodukter

1-faset generator

1-faset generator anlæg vil i mange tilfælde være små transportable anlæg til brug på byggepladser, som håndværkergeneratorer. Det er muligt at få større 1-faset anlæg til fast installation, som både åbne anlæg og som canopy til opstilling ude.

1-faset generator produkter

3-faset generator

3-faset generatoranlæg starter ved 2kW, og fortsætter op til meget store anlæg på 2500kW. Ved behov for større effekter, eller krav om øget sikkerhed (f.eks. N+1), vil der kunne installeres flere generatoranlæg som parallelkobles.

Coromatic samarbejder bl.a. med FG Wilson i Nordirland, som har over 50 års erfaring med fremstilling af standard- og specialudgaver af dieselgeneratorer og er i dag Europas største producent.

FG Wilson tilbyder mange forskellige valgmuligheder ud fra et omfattende produktprogram, i både indendørs og udendørs udførelser.

Alle FG Wilson produktionsenheder er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Udover FG Wilson arbejder Coromatic sammen med andre leverandører, som tilbyder andre motortyper f.eks. MTU, Scania, Iveco, Volvo m.v.

Ved specielle kunde krav, som ligger ud over hvad vi kan få fra vores leverandører, bygger vi selv generatoranlæg specielt til dit behov.

3-faset generator produkter

Åbne anlæg

Det åbne generatoranlæg placeres typisk indenfor i en bygning i et egnet generatorrum. Installationen omkring det åbne anlæg er komplekst, da der er flere elementer der skal indarbejdes i løsningen. Med det åbne generatoranlæg kommer behovet for håndtering af overflade varme fra motoren og generatoren, køling af motoren, herunder luft ind og ud af generatorrummet, samt etablering af udstødningssystem for røggas. Muligheder for adgang til anlæg, service og påfyldning af brændstof skal ligeledes indarbejdes i den samlede løsning.

Canopy anlæg

Canopy anlæg er et generatoranlæg designet og kapslet for placering udendørs. Generatoranlægget er en færdig, komplet enhed med ventilation og udstødning, som kun kræver tilslutning af de nødvendige elinstallationer, så som effektkabler, hjælpeforsyning til vedligeholdelseslader og motorvarmer, styrekabler for styring af anlægget, samt forbindelser for alarm overførsler i forhold til kundebehov. Installationskravet i forhold til det fysiske begrænser sig for et canopy anlæg til et plant og stabilt underlag med mulighed for at udføre præventivt vedligehold og eventuelle reparationer.

Coromatic samarbejder bl.a. med FG Wilson

Coromatic samarbejder bl.a. med FG Wilson i Nord Irland som har over 50 års erfaring med fremstilling af standard- og specialudgaver af dieselgeneratorer og er i dag Europas største producent. FG Wilson har generatoranlæg med en effekt fra 6,8 til 2.500 kVA. og tilbyder mange forskellige valgmuligheder ud fra et omfattende produktprogram, i både indendørs og udendørs udførelser.

Alle FG Wilson produktionsenheder er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Udover FG Wilson arbejder Coromatic sammen med andre leverandører, så vi til en hver tid kan hjælpe med -og løse din opgave.


Kontakt os

Samtykke