Ledende i Norden på generatorprodukter

Hvor bruger man en 1-faset generator?

1-faset generator anlæg er i mange tilfælde små transportable anlæg til brug på byggepladser, som håndværkergeneratorer.

Vi tilbyder dog også større 1-faset anlæg til fast installation, som både åbne anlæg og som canopy til opstilling udendørs.

Sådan kan vi hjælpe jer med 3-faset generatorer

3-faset generatoranlæg starter ved 2kW og fortsætter op til meget store anlæg på 2500kW. Ved behov for større effekter, eller krav om øget sikkerhed (f.eks. N+1), vil der kunne installeres flere generatoranlæg som parallelkobles.

Coromatic samarbejder bl.a. med FG Wilson i Nordirland, som har over 50 års erfaring med fremstilling af standard- og specialudgaver af dieselgeneratorer, og som er Europas største generatorproducent. FG Wilson specialiserer sig i generatoranlæg med en effekt fra 6,8 til 2.500 kVA. og tilbyder mange forskellige valgmuligheder ud fra et omfattende produktprogram, i både indendørs og udendørs løsninger. Alle FG Wilson produktionsenheder er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Udover FG Wilson arbejder Coromatic sammen med andre leverandører, som tilbyder andre motortyper f.eks. MTU, Scania, Iveco, Volvo m.v.

Ved specielle behov, som ligger udover det, som vores leverandører kan hjælpe med, bygger vi selv generatoranlæg specielt til jeres behov.

Åbne anlæg – til indendørs placering

Det åbne generatoranlæg placeres typisk indenfor i en bygning i et egnet generatorrum. Installationen omkring det åbne anlæg er komplekst, da der er flere elementer der skal indarbejdes i løsningen.

Med det åbne generatoranlæg kommer behovet for håndtering af overfladevarme fra motoren og generatoren, køling af motoren, herunder luft ind og ud af generatorrummet, samt etablering af udstødningssystem for røggas.

Muligheder for adgang til anlæg, service og påfyldning af brændstof skal ligeledes indarbejdes i den samlede løsning.

Canopy anlæg – til udendørs placering

Canopy anlæg er et generatoranlæg designet og kapslet for placering udendørs. Generatoranlægget er en færdig, komplet enhed med ventilation og udstødning, som kun kræver

tilslutning af de nødvendige elinstallationer, så som effektkabler, hjælpeforsyning til vedligeholdelseslader og motorvarmer, styrekabler for styring af anlægget, samt forbindelser for alarmoverførsler i forhold til kundebehov.

Installationskravet i forhold til det fysiske begrænser sig for et canopy anlæg til et plant og stabilt underlag med mulighed for at udføre præventivt vedligehold og eventuelle reparationer.

Vil du vide mere om vores generatorer?

Herunder finder du datablade på et udvalg af de 3-faset generatorer, som vi tilbyder.

Kontakt os på kontaktformularen, hvis du har spørgsmål – vi sidder klar ved telefonen og mailen til at hjælpe dig.