Uppnå lägre driftkostnader och ökad prestanda

CAMS – Coromatic Alarm and Monitoring System

Teknisk fjernovervågning sikrer optimal drift af jeres virksomhed

Med Coromatics skalerbare alarm- og monitoreringssystem CAMS sikrer I driften af jeres kritiske infrastruktur 24/7 året rundt – også hvis uheldet er ude.

 

Sådan hjælper CAMS jeres virksomhed med sikker overvågning 24/7

Med vores alarmsystem Coromatic Alarm & Monitoring System, i daglig tale CAMS, fremtidssikrer vi jeres forretningskritiske anlæg mod utilsigtede hændelser og skader 24/7. Det gælder uanset, om fejlen skyldes eksterne påvirkninger fra fugt og brand til strømnedbrud eller interne problemer såsom systemfejl og lækager.

Skalerbart til ethvert behov

CAMS er Coromatics helt unikke og fleksible alarmsystem, der giver kontrol og overblik over kritisk infrastruktur. Systemet består af moduler, der kan skaleres og konfigureres efter behov. Uanset størrelsen på jeres anlæg, og i hvilken udstrækning I ønsker overvågning, så kan CAMS tilpasses jeres forretning.

Systemet taler således sammen med de mest gængse målesystemer på markedet og tilkobles uden problemer UPS-anlæg, køleanlæg, sprinkleranlæg, generatorer og brandalarmer. Coromatic står altid for konfigurering og opsætning – og sammen med jer finder vi den mest optimale overvågningsløsning.

 

 

Coromatic CAMS, alarm and monitoring system

 

Diagnosticering og optimering gavner klimaet og jeres bundlinje

Det er ikke kun hændelige uheld og utilsigtede hændelser, som CAMS kan indrapportere. Alarmsystemet er også i stand til at opsamle data til analyse og optimering af dit forretningskritiske anlæg til gavn for både klima og bundlinje. Skulle en analyse af køleanlægget for eksempel mod forventning vise, at der med fordel kan justeres på temperaturen i anlægget, så kan der være mange penge og energi at spare.

Sådan tilpasser vi CAMS jeres virksomhed 

  • Kan skaleres og tilpasses 100% efter behov
  • Baseret på sikker og krypteret GSM-teknologi
  • Konfigureret af Coromatic
  • Taler sammen med det mest gængse måleudstyr på markedet
  • Består af både digitale og analoge signaler

 

Service- og driftsikringsaftale giver jer tryghed

Med en service- og driftsikringsaftale sammen med CAMS får I mere end bare tryghed. Frem for selv at stå for opgaven, hvis uheldet er ude, så kan du med hjælp fra Coromatic driftsikringsaftale vide dig sikker på, at vores uddannede og kompetente teknikere er på pletten ved selv de mindste udsving.

Alle alarmopkald går til vores døgnbemandede alarmcentral, hvor vores teknikere sidder klar til at tage sig af korrigerende vedligehold døgnet rundt. Som standard følger vi op med planlagte gennemsyn og vedligehold og giver adgang til vores servicerapporter.

 

Coromatic CAMS, alarm and monitoring system

 

Driftsikringsaftale sikrer jer døgnet rundt, 24/7

  • Alle alarmopkald går til døgnbemandet alarmcentral
  • Teknikere til korrigerende vedligehold sendes ud 24/7
  • Planlagt vedligehold udført af Coromatics teknikere
  • Lovpligtig rapportering og adgang til standard servicerapporter
  • Tilvalg: compliancerapportering, tekniske risikovurderinger, systemoptimeringsvurdering og fast tekniker

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige CAMS-løsning til jer?
Kontakt os på 66 17 62 60 eller salg@coromatic.dk

LÆS MERE
> Driftsikringsaftale