Prefabricerade modulära datacenter från Coromatic

Præfabrikerede modulære datacentre i skandinavisk kvalitet

Coromatic tilbyder præfabrikerede, modulære datacentre i specielt tilpassede design. Efterspørgslen på sådanne modulære “Plug & Play”- konstruktioner er steget meget i de seneste år. Dels fordi det er en meget fleksibel løsning med kort leveringstid. Og dels fordi den meget hurtig kan placeres, hvor end I har et behov for datacenterkapacitet.

 

Komplette, præfabrikerede enheder løser akut behov

Et præfabrikeret datacenter kan være en hurtig og nem løsning, hvis:

  • Jeres nuværende datacenter skal opdateres eller renoveres. Driften skal opretholdes i overgangsperioden og må under ingen omstændigheder afbrydes.
  • I har et midlertidigt behov for at opgradere jeres datacenter, men kun i en begrænset periode.
  • I vil gerne beholde datacenter-funktionen in house og ikke lægge jeres data hos et hosting datacenter eller en co-location udbyder.
  • Hvis virksomheden har planer om at vokse, kan man som en del af strategien bestille et ekstra datacenter til levering på et forud aftalt tidspunkt, så det står klar når behovet er der.

Modulært datacenter i specielt tilpasset design

De præfabrikerede datacentre bliver tilpasset efter jeres behov og de betingelser, der er forbundet med det sted, hvor I gerne vil opføre anlægget. Fordelene ved at benytte sig af præfabrikerede moduler er bl.a.:

  • “Plug & Play”: Kort leveringstid af en meget fleksibel løsning, som hurtigt kan etableres og blive klar til at håndtere driften af jeres kritiske infrastruktur.
  • Minimering af udgifter: Præfabrikerede løsninger vil som regel betyde en lavere CAPEX, da den kortere byggetid giver jer mulighed for at få bygget nøjagtig det, som der er behov for.
  • Robust design: Modulet er lavet med stål på indersiden og ydersiden og med isolering imellem. Den er lavet af en svejset stålramme med hjørnestøbning, fuldt galvaniserede moduler inklusive isolering og efterbehandling, der kan vælges afhængigt af det miljø, modulet skal placeres i.
  • Fuld funktionalitet: Modulet leveres med alle support- og overvågningssystemer. Forsyningssystemer som køling, UPS og generator kan vælges, og det er muligt at tilpasse modulerne i takt med, at jeres behov skulle ændre sig.
  • Skalérbart design: Datacentret kan vokse i takt med virksomhedens udvikling.

 

En komplet løsning med maksimal fokus på sikkerhed, oppetid og effektivitet

Vores præfabrikerede modulære datacentre er designet til meget hurtigt at kunne levere værdi til jeres kritiske infrastruktur. Der er mange muligheder for at skræddersy enhederne, men disse standardløsninger er en del af den komplette løsning.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer.