Datacenter

Vi har designet og bygget mere end 1000 forskellige datacentre

Datacenter og serverrum som nøglefærdige løsninger

Vores styrke ligger i vores evne til at se det hele i et større perspektiv. Med alle de nødvendige kompetencer og ressourcer i vores egen organisation, kan vi derfor tage det fulde ansvar for jeres datacenter eller serverrum som en helhed.

 

Partner for 50 % af de største virksomheder i Norden
Vores erfaring og knowhow kommer bl.a. fra vores samarbejde med mange af de største virksomheder i Norden. I kan derfor være trygge og sikre på, at vi har en velafprøvet model, og at vi hele tiden holder os ajour med den nyeste teknologi.

Med os som betroet partner, får I:

  • Én partner. Alle behov: Vi håndterer løsningen hele vejen rundt – fra strategi, krav og budget til løsning, vedligeholdelse og drift. For jer minimerer det både besværet ved at skulle håndtere flere partnere – og minimerer evt. sikkerhedsrisici, hvis noget skulle blive tabt mellem to stole.
  • Ingen overraskelser: Vi leverer løsninger til en fast pris, til tiden og uden overraskelser. Vi tager ansvaret for løsningen, prisen og funktionaliteten. Alt er inkluderet.
  • Sparring på alle niveauer: Vi kan tage dialogen på C-level såvel som på et avanceret teknisk niveau for at sikre alle aspekter og forståelser hele vejen rundt i jeres organisation.
  • Lifecycle engagement. Vi tænker med hele vejen. Ikke kun, når løsningen skal leveres, men også med konkret hjælp og sparring til, hvordan jeres løsning på lang sigt også kan følge med forretningens vækst og ændringer i jeres omgivelser.
  • Miljø- og energioptimering: Vores løsninger har altid fokus på, hvordan vi kan energioptimere jeres nuværende løsning – fx i forhold til genbrug af overskudsvarme. Mere bæredygtige løsninger kan hjælpe jer med at sætte et mere positivt aftryk på miljøet.

 

Case study Green Mountain

Case study Green Mountain

Vi tilbyder hjælp i alle faser i dit datacenterprojekt

Vi er med jer hele vejen – både før, under og efter – hvad enten I overvejer at optimere jeres nuværende løsning eller at bygge et helt nyt datacenter.

Vi hjælper jer både i opstartsfasen med analyse, valg af lokalitet og byggegodkendelser såvel som i konstruktionsfasen med projektstyringen og den egentlige idriftsættelse. Endelig kan vi efterfølgende håndtere både drift og service af anlægget, helt afhængig af, hvad I har brug for.

ATD-certificerede medarbejdere er jeres garanti for kvalitet

Den globalt anerkendte klassificeringsordning, Tier, som er grundlagt af Uptime Institute, sikrer at datacentre har det ønskede niveau af driftssikkerhed og tilgængelighed. Vores medarbejdere er ATD-certificered (AccreditedTier Designer), og tilhører dermed en lille gruppe af danske eksperter, som er i stand til at designe og rådgive inden for klassificeringen. Vi har leveret flere Tier-III godkendte datacentre.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

 

Tier III-design logo