Coromatic og Green Mountain underskriver strategisk partnerskabsaftale

Coromatic har underskrevet en strategisk partnerskabsaftale med Green Mountain, der er den førende norske udbyder af colocation-datacentre. Hensigten med partnerskabet er at designe og bygge flere bæredygtige datacentre til det nordiske marked.

Green Mountain designer, bygger og driver meget sikre, innovative og bæredygtige colocation-datacentre i Europa. De datacentre, som Green Mountain driver, er særligt kendetegnet ved et højt fokus på energieffektivitet og 100 % oppetid.

Coromatic har et langvarigt samarbejde med Green Mountain. Det nye partnerskab styrker dette samarbejde yderligere ved at fokusere endnu skarpere på design og konstruktion af nye datacentre.

“Jeg er stolt over og meget glad for, at Green Mountain har valgt at indgå i netop det her partnerskab med Coromatic – og jeg ser frem til de mange muligheder aftalen bringer til markedet. Sammen skal vi drive den digitale vækst i Norden med bæredygtige og energieffektive datacentre,” siger Peter Neuberg, CEO for Coromatic.

“Coromatic er den førende leverandør af missionskritisk infrastruktur i Norden og har stor erfaring inden for datacenterindustrien. Vi er allerede bekendt med Coromatics kompetencer inden for kritisk infrastruktur og er meget begejstrede for den nye og langsigtede partneraftale,” siger Svein Atle Hagaseth, CEO for Green Mountain.

Aftalen blev underskrevet for nylig og er gyldig flere år ud i fremtiden.

 

For mere information kontakt:
Kommunikations- og marketingchef i Coromatic, Danmark
Stine Blaaberg, tlf.: 4128 3535, mail: stine.blaaberg@coromatic.dk