Om Netværk og kommunikation

Infrastrukturen for datakommunikation og netværket skal minimere risikoen for nedbrud samtidig med at afhjælpe og støtte vores kunders drift. Infrastrukturen skal opfylde både nuværende og fremtidige behov for ekspansion og vækst. Dét i sig selv, er en kompliceret opgave.

Infrastruktur var tidligere kun til data og telekommunikation

I dag skal det kunne drive alt fra trådløse apps, IP-kameraer, video, AV, adgangskontrol, mobildækning, netværkssensorer, samt diverse skærme til LED-belysning på kontorer. Derfor er kablingen til Infrastruktur ikke en opgave, der skal tages let på.


Coromatic - Netværk og kommunikation

Coromatic tilbyder en udvidet netværks- og datakommunikationsløsning

Vores specialister ved, hvordan en virksomhedskritisk Infrastruktur er afgørende for vores kunders daglige drift. Vi udvikler skræddersyede netværk for datacentre og hele anlæg – med løsninger til alt fra kabelsystemer til hele bygningers trådløse kommunikationsnetværk. For eksempel:

  • Designløsninger samt installation i datacentre
  • Drift og fremtidssikret netværksinfrastruktur i enhver kontekst
  • Indendørs dækning for mobile løsninger
  • Centraliserede WiFi løsninger
  • Intelligente dokumentationsløsninger af realtid
  • Sikkerhed (indgang og IP-kameraer)

Coromatics tekniske eksperter er specielt uddannet inden deres felt. De derfor i stand til, problemfrit at kunne håndtere virksomhedskritiske infrastrukturer.

Coromatics og vores stærke partnernetværk arbejder tæt sammen med fabrikanterne af de vigtigste komponenter. På den måde kan vi tilbyde totale og færdige løsninger, der muliggør alt fra design og planlægning, til installation og implementering.


Kontakt os

Samtykke