Nordnet vælger Coromatic

Coromatic, den førende leverandør af løsninger til kritisk infrastruktur, har i dag oplyst at online banken Nordnet har valgt Coromatic til at sikre deres drift.

Nordnet, som flytter sit nordiske hovedkvarter til et helt nyt kontor i Tullhuset, Stockholm, har indgået aftale med Coromatic om at designe og installere alle sine critical facilities løsninger, såsom el, datakommunikation og mobildækning i bygningen. Kontoret bliver renoveret for at overholde Nordnets strenge krav til tilgængelighed og design. I alt omkring 400 mennesker vil arbejde på det nye kontor.


Coromatic press image Nordnet

– Hele vores forretning er digital, hvilket betyder, at det er afgørende for vores drift, at alle vigtige funktioner på kontoret fungerer uden afbrydelse. For at opfylde disse krav var det derfor vigtigt at samarbejde med en erfaren partner i et tidligt stadie af designprocessen for det nye hovedkvarter, siger Mikael Lindblom, Purchase & Facilities Manager hos Nordnet.

Nordnet involverede Coromatic allerede i planlægningsfasen for det nye kontor. Coromatics opgave består i at foretage en behovsvurdering og derefter at arbejde tæt sammen med både Nordnet og byggeentreprenøren for at dimensionere og bygge infrastrukturen til el, datakommunikation og mobildækning i bygningen. Coromatic er også ansvarlig for at designe og opbygge en nødstrømsløsning, så Nordnet kan fortsætte med at fungere som normalt, selv under strømafbrydelse.

– Vores nye kontor, Gamla Tullhuset, er en gammel bygning, som vi nu renoverer til et state-of-the-art kontor. Vi har oplevet adskillige udfordringer i dette arbejde, men med Coromatic, som har det fulde ansvar for både at designe og implementere disse kritiske funktioner, føler vi os meget trygge, siger Mikael Lindblom.

Coromatic har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at sikre, at de kan fortsætte med at drive deres kontorer uden afbrud. Blandt andet hjalp Coromatic både Swedbank og SEB, da de flyttede til nye kontorer.

– Vi er stolte af, at Nordnet har blevet betroet os opgaven at sikre, at de kan drive deres virksomhed uden afbrud, siger Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions. I vores servicesamfund er det afgørende, at kontorerne altid er opkoblede, for at sikre at virksomheden fungerer.

Nordnet vil flytte ind i sit nye hovedkvarter i første kvartal af 2018.

For mere information, kontakt:
Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions, Coromatic Group
Tel: +46 73 317 38 02
thomas.wunger@coromatic.se

Mikael Lindblom, Purchase & Facilities Manager, Nordnet
+46 730 22 41 16
mikael.Lindblom@nordnet.se
www.nordnet.dk

Om Nordnet
Nordnet er en bank der tilbyder investeringer og besparelser for virksomheder i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Idéen bag Nordnet er at give kunderne kontrol over deres penge, og målet er at blive kundernes første valg til investeringer og besparelser i Norden.