Ny direktør for BA Solution i Coromatic A/S

Jesper Jensen er tiltrådt som ny direktør for BA Solution i Coromatic A/S. Jesper Jensen overtager efter Jens Østergaard, der fremover vil indtage rollen som Bid Manager for Coromatic A/S’ store projekter.  

 

Per 1. januar 2024 er Jesper Jensen tiltrådt som direktør for BA Solution i Coromatic A/S. Det bliver Jesper Jensens opgave at bygge videre på Coromatics stærke position inden for opførslen af kritisk infrastruktur til offentlige og private kunder i Danmark.

Jesper Jensen overtager roret fra Jens Østergaard, der efter to år på posten indtager den nyoprettede specialistrolle som Bid Manager for store projekter i Coromatics hastigt voksende entrepriseforretning.

 

Jesper Jensen har med 25 års erfaring i tele- og energisektoren solide meritter inden for ledelse, forretningsudvikling, projektering, kritisk infrastruktur, datacentre, nødstrøm og køl. Han kommer senest fra en stilling som VP i Danmarks største energi- og telekoncern, Norlys.

 

– Det går rigtigt godt i Coromatic – og de seneste år har vi oplevet en stigende interesse og efterspørgsel på vores kompetencer og ydelser inden for sikring af kritisk infrastruktur i større og mere komplekse totalentrepriser. Den positive udvikling har vi ønsket at imødegå med en oprustning på flere niveauer.

 

Derfor er det mig en stor glæde at byde en kapacitet som Jesper velkommen i rollen som ny direktør for BA Solution, samtidig med at vi styrker vores udbudsprofil med Jens Østergaard som ankeret i vores udbudsprocesser, siger adm. direktør i Coromatic A/S Kurt Vahlun Sørensen om ansættelsen og reorganiseringen.

 

Om sit nye job siger Jesper Jensen:

– Det er en spændende opgave, jeg har fået, og jeg går til den med seriøsitet. Det er tydeligt, at der i markedet er en appetit på Coromatic, derfor ser jeg det også som min fornemmeste opgave på effektiv vis at understøtte den vækstrejse, som vi er på. Derudover må vi ikke glemme, at positionen som markedsleder er noget vi skal gøre os fortjent til hver eneste dag, og det kræver, at vi hele tiden forbedrer os. Den udvikling ser jeg meget frem til at stå i spidsen for sammen med mine mange nye og dygtige kollegaer i Coromatic.

 

Jesper Jensen, direktør for BA Solution i Coromatic A/S

Jesper Jensen, Direktør for BA Solution i Coromatic A/S

 

For mere information:
Stine Blaaberg
Kommunikations- og marketingchef
Tlf. +45 4450 7299 | Email: stine.blaaberg@coromatic.dk