Sådan sikrer I, at jeres nødgenerator altid starter op

Har I også oplevet, at jeres startbatterier er stået af og at nødgeneratoren derfor ikke starter som den skal? Konsekvenserne for virksomheden kan være uoverskuelige, både menneskeligt og økonomisk, når nødstrømmen svigter. Den skal være tilgængelig 24/7 året rundt.

 

Batteri Coromatic

En nødgenerator er typisk forsynet med et enkelt sæt startbatterier, som skal starte generatoren op. Hvis batterierne er defekte, kan de ikke udføre den funktion.

En monteret overvågningsfunktion kan sikre at I får besked hvis batterierne bliver defekte. Vi oplever dog, at de fleste startbatterisæt ikke er suppleret med en overvågningsfunktion.

Så hvad er løsningen?

Med en redundant startbatteri-løsning, som indeholder to sæt startbatterier, er I garanteret, at der altid er ét fungerende batterisæt, som kan starte generatoren op. Hjernen bag løsningen består af en PLC-styring samt to intelligente batteri lader.

PLC-styringen sørger for at veksle mellem de to batterisæt. Den starter først op med det ene sæt batterier, dernæst det andet, og til sidst tager den begge sæt i brug.

Derudover giver styringen besked, hvis et eller begge batterisæt er defekte. Det giver jer mulighed for at få batterisættene serviceret eller udskiftet, så I ikke får en ubehagelig overraskelse, hvis nødgeneratoren svigter når I har et kritisk behov for at den fungerer.

 

Styringspanel Coromatic

Hvad er fordelene ved løsningen?

  • I har garanti for at nødstrømsgeneratoren kan starte op som den skal, 24/7 året rundt.
  • Der er altid et batterisæt, som fungerer, som det skal.
  • Styringen sørger for at motionere batterierne lige meget, så batterisættene ikke står passivt og blive ladet.
  • Der kan tilføjes en Ethernet-opkobling fra PLC-styringen, som giver jer direkte besked, hvis et eller flere batterier er defekte.
  • Løsningen kræver ikke en større investering.

 

Generator Coromatic

Skal vi sikre, at jeres nødstrømsgenerator altid starter op som den skal?

Med en redundant batteristartløsning kan I være sikre på at nødstrømmen altid er tilgænglig og derfor trygt koncentrere jer om jeres kerneforretning.

Kontakt os på 66 17 62 60 eller service@coromatic.dk for at høre mere.