Operation Center – statusovervågning, dataindsamling og proaktive anbefalinger til dit datacenter

Mangler du overblik over status på dit datacenter? Ligger du vågen om natten, fordi du er urolig for, at driften går i stå? Vil du bruge mere tid på strategiske forbedringer i stedet for unødvendige udrykninger efter alarmer?

 

Med Coromatic Operation Center får du kontrol over status for dit datacenter – i realtid. På den måde kan du undgå udrykninger på grund af falske alarmer og samtidig få et grundlag for en smart og proaktiv vedligeholdelsesindsats.

Datacentrets status visualiseres i en unik skybaseret fjernovervågningsløsning. Med Operation Center får du også adgang til hele vores team af tekniske eksperter, som analyserer data fra netop dit driftsmiljø og kommer med anbefalinger til forbedringer.


Coromatic Operation Center - datacenter

 

 

Er dettte intressant for dig?

Kontakt os for at tage kontrol over status på din forretningskritiske infrastruktur med abonnementstjenesten Operation Center.

 

Med Operation Center opnår du:

 • Præstationsforbedring
  Smart og effektiv overvågning reducerer både risici og omkostninger gennem prioriterede og afbalancerede tiltag.

 

 • Proaktiv risikostyring
  En proaktiv tilgang til overvågning minimerer risikoen for nedetid og afslører afvigelser på et tidligt tidspunkt. Med Operation Center bliver det muligt at få dybere indsigt i den forretningskritiske infrastruktur gennem hele livscyklussen.

 

 • Maksimér investeringsafkastet
  Vejledning til fremtidig ledelse, forbedringer og udnyttelse gennem analyse af anlæggets nuværende status og tidligere tendenser. Du får adgang til vores team af tekniske eksperter, som analyserer data fra netop dit driftsmiljø.

 

 • Kvalitetssikring
  Du kan frigøre ressourcer og blive mindre afhængig af, at der er folk på dit anlæg. Vi er specialister i forretningskritisk infrastruktur. Med Operation Center får du adgang til vores gennemprøvede processer og høje kompetence.

 

Smart overvågning er afgørende i de fleste brancher

Virksomheder skal operere 24/7, og ledelsen kræver adgang til den rigtige information, hvor som helst og når som helst. Nøglen til at undgå kriser og opretholde en høj tilgængelighed er derfor overvågning af de kritiske systemer med løbende advarsler.

Forskning viser desuden, at indledende indsatser og smart alarmhåndtering kan reducere antallet af alarmer med 40 – 50 %.

 

Coromatic Operation Center

 

 

Hvad er Operation Center?

Vores Operation Center er baseret på en intelligent skyplatform, der overvåger og giver indsigt i den forretningskritiske infrastruktur. Denne gennemsigtighed giver dig adgang til vigtig information, som kan være blevet overset tidligere.

Tjenesten er designet til at tilgodese organisationers behov for robusthed, sikkerhed, pålidelighed og effektivitet.

Det, der gør os unikke, er kombinationen af tjenesten med Coromatics interne ekspertise og den fysiske tilstedeværelse af tekniske specialister inden for hvert ekspertiseområde i et datacenter.

Platformen er baseret på en systematisk og automatiseret fjernovervågningstjeneste med vigtige nøgletal om det kritiske anlæg. På den måde kan vi transformere data til operationel indsigt og effektivitet for alle niveauer i organisationen.

 

En forudsætning for øget kontrol

Operation Center giver betingelserne for øget kontrol via et dashboard, der visualiserer status i realtid. Den samme visning, som eksperterne i vores Operation Center bruger, er også tilgængelig for dig som kunde.

Platformen muliggør også smart alarmhåndtering og fejlfinding, som giver forudsætning for eksempelvis proaktivt at minimere nedetid. Tjenesten er grundig designet til høj sikkerhed og tilgængelighed.

 

Dette gør os unikke

Vores styrke og det, der gør os unikke, er platformens forbindelse til vores interne ekspertise. Som en del af Operation Center giver vi ekspertvurderinger og visualiserer nødvendige serviceaktiviteter. Formålet er at undgå gentagne hændelser og foreslå forbedringer i den forretningskritiske infrastruktur.

Tjenesten indsamler trends og diagnostik og rapporterer dem løbende. Det giver input til bedre kapacitetsstyring, optimering, risikostyring, effektivitet og energiforbedringer.

 

Coromatic Operation Center

 

Vi leverer

Pålidelige dashboards og trends

 • Visualisér infrastrukturens sundhed gennem en gennemsigtig og letforståelig realtidsvisning.
 • Få indsigt i vigtige præstationsindikatorer for kapacitet og effektivitet i realtid.
 • Se trends og diagnostiske rapporter om udvalgte KPI’er.

 

Smart alarmhåndtering

 • Minimér unødvendige opkald på grund af falske alarmer.
 • Få råd og støtte af vores tekniske eksperter.
 • Øg forståelsen gennem forbedret information om den aktuelle status eller hændelse.

 

Ekspertrådgivning, rapportering og planlægning

 • Tag del i løbende ekspertvurderinger for at identificere nødvendige serviceaktiviteter.
 • Forbedr kapacitetsplanlægningen baseret på dataanalyse og høj kompetence.
 • Sammenlign KPI’er med branchestandarder og globale retningslinjer.

 

Er du interesseret?

Kontakt os for at tage kontrol over status på din forretningskritiske infrastruktur med abonnementstjenesten Operation Center.


Kontakt os

Samtykke