Datacenterindretning

Vi hjælper dig ikke kun med at dimensionere dit datacenter i forhold til dit behov

Vi leverer også udstyr, der varetager arbejdet med alt fra servere og kabler til beskidte fødder i anlægget. Racks udgør en stor del af datacentret. Vi hjælper med at vælge de bedste racks til dig, afhængig af din projekterede køleløsning, dit el behov og mængden af ​​kabler, der skal bruges. Det betyder, at du kan sikre, at alt i dit serverrum fungerer og passer bedst muligt til formålet. Hvis et integreret rack passer bedre til dit behov, vil vi i stedet installere et af ​​disse.

Korrekte racks

Ved hjælp af de korrekte racks og skabe til dit udstyr forenkles installations- og servicearbejdet, og du får et bedre overblik over datacentret. Vi arbejder sammen med verdens førende distributører af rackløsninger og kabelhåndtering, og tilbyder flere smarte løsninger til lodret og vandret kabling. Mere komplekse datacentre stiller nye krav til strømfordeling.Power Distribution Units

Coromatic kan levere alle Power Distribution Units til håndtering af dit udstyr, og til overvågning og måling af strøm på den hurtigste og sikreste måde. De små detaljer gør den største forskel. Derfor sørger vi for, at dit datacenter opretholder de samme høje standarder overalt fra systemer til kabelmærkning til klæbende tæpper, der forhindrer at snavs kommer ind i datacentret.

Alle disse ting er en del af det større billede.


Kontakt os

Samtykke