Om køling og ventilation

Køling og ventilation er mange ting. For eksempel kan behovet for køling være en direkte konsekvens af den energi, der forbruges til it-drift i dit datacenter – og køling kræver stabil strømforsyning. Coromatics specialister arbejder med de nyeste former for kølesystemer, og tilbyder komplette klimaløsninger til både små og store installationer, klar til brug. Alt fra små kommunikationsrum, til komplette og komplekse datacentre.


Coromatic køling og ventilation

Køling som led i energioptimering

Den hurtige udvikling indenfor IT-hardware går parallelt med en ligeså intelligent og energieffektiv, udvikling indenfor klimaløsninger. Coromatics personale holder sig altid opdateret indenfor de nyeste teknologier, for at finde frem til og kunne tilbyde, optimale løsninger for hver kunde og hvert anlæg.

Vi ved, at effektiv køling er en nødvendighed for at sikre it-drift. Men vi ved også gennem vores omfattende erfaring, at effektive klimaløsninger både sparer penge og skåner miljøet.

Coromatic-koncernens danske køleafdeling består af omkring 60 mand inklusivt højt specialiserede serviceteknikere, der kører over hele landet. Afdelingen er ISO 9001 certificeret og vores teknikere er certificerede på højeste niveau. Muligvis derfor anbefaler 9 ud af 10 kunder Coromatics køleservice.


Kontakt os

Samtykke