Drift

Drift af forretningskritiske sites

Er din daglige driftsikret mod afbrud i strøm- eller dataforsyning? Pålidelig strøm- og datakommunikation er afgørende for stabil drift i næsten alle moderne organisationer. I vores digitaliserede samfund levner den løbende drift ikke plads til strømafbrydelser eller forstyrrelser i datakommunikationen. Da det ikke er kerneforretning for ret mange organisationer, stiller driften af kritiske sites store krav og kan være dyr – ikke desto mindre er disse sites afgørende for hele virksomheden. Coromatic har en serviceportefølje, der kan mindske denne forretningsmæssige udfordring, og varetage den løbende driftaf forretningskritiske sites, samt sørge for, at disse fungerer optimalt 24/7.

CF Livsvyklus

For at optimere funktionaliteten fremfor blot at køre med den lavest mulige pris, tager Coromatic ansvar for alle services, der udføres på anlægget – dette forlænger anlæggets livscyklus.


Sikring af driften er i vores DNA

Som den førende udbyder af løsninger til forretningskritiske anlæg er langsigtet modstandsdygtighed i driften af vores kunders forretningskritiske sites en høj prioritet for os, og en kernekomponent i vores forretning.

Ansvar for anlæggets aktiviteter

Uanset om det forretningskritiske anlæg er bygningskritisk infrastruktur, som f.eks. en bank eller et hovedkontor, et hospitals sikrede forsyning af kontinuerlig strøm og køling, eller et datacenter, kan Coromatic være din partner og tage ansvar for anlæggets aktiviteter med vores dedikerede team af fagfolk.

Vores proces begynder altid med en grundig analyse

Vores proces begynder altid med en grundig analyse af den forretningskritiske infrastruktur, herunder dens nuværende status, de risici, der er forbundet med den og de forretningsmæssige konsekvenser, et udfald ville medføre.


Kontakt os

Samtykke