As a Service (som en service)

Drift af virksomhedskritiske anlæg som en ydelse (as a Service)

Coromatic tilbyder en komplet overtagelse af virksomhedens drift for vores kunder– vi kalder det as a Service. Dette betyder, at vi er forberedt 24/7 hele året, på at sikre uafbrudt drift af dine anlæg. Vi arbejder med serviceaftaleniveau (Service Level Agreement, SLA) og garanterer at al arbejde, materialer og reservedele indgår i den faste, løbende serviceafgift. Sammen finder vi frem til hvilke krav du har og hvilke nøgletal, som skal rapporteres.

Datacenter as a service

Få virksomheder ejer ejendommen, hvor de har kontorer, og heller ikke deres printere, telefoncentraler eller deres biler. Der er ganske enkelt mange fordele ved at leje i stedet for at eje. Derfor tilbyder Coromatic omkostningseffektive alternativer til virksomheder og myndigheder, som ikke selv vil eje, bygge eller drifte sit datacenter. Vi kalder det kort og godt datacenter as a Service.

Optimering ud fra dit behov

Vi tager ansvar for den daglige drift og hjælper dig med at optimere datacentret ud fra dit behov til omkostningseffektivitet, risikohåndtering og reduceret miljøpåvirkning. Ved at lade os tage ansvar for hele anlægget, kan I koncentrere jer om det som I går bedst, jeres kernevirksomhed.

Fordelene ved datacenter as a service handler om fleksibilitet og forudsigelighed

Eksempler:

  • I slipper for at foretage store, direkte investeringer i anlægget eller at binde kapital
  • I ved hvad I skal betale – en samlet sum baseret på behov og forbrug
  • Mulighed for at dimensionere og planlægge kapacitet – ved at bygge modulært, gør vi det nemt for jer at vokse og vi er forberedte på at hjælpe jer med at skalere op eller ned, i takt med at jeres behov forandres.

UPS/uafbrudt strømforsyning og nødstrøm as a Service

UPS/uafbrudt strømforsyning og nødstrøm as a Service er den mest fleksible løsning vi tilbyder, hvor du, i løbet af aftaleperioden har mulighed for at forandre funktionen og øge kapaciteten i jeres anlæg.

Ydelsen omfatter en komplet løsning med tilhørende funktioner samt vedligehold af anlægget med årlige servicebesøg gennem hele aftaleperioden. I ydelsen indgår materialer, korrigerende og præventiv service, support og reservedele. Som tillægsydelse kan en månedlig testkørsel også inkluderes.Grundstenen i Coromatics ydelser – hvad der er optimalt, er individuelt

Hvad der er optimalt, er individuelt, det er grundstenen i alle Coromatics ydelser. Hvad er det rigtige for din virksomhed? Udgangspunktet er altid en gennemgribende behovsanalyse. At være lydhøre og sætte os ind i hver eneste af organisationens behov, er en forudsætning for at vi kan hjælpe med at skabe dette sikkerhedsniveau.


Kontakt os

Samtykke