Virksomhedskritiske sites

Drift af virksomhedskritiske sites

Drift af virksomhedskritiske sites, stabil strømforsyning og datakommunikation spiller en afgørende rolle for stort set alle virksomheder i dag. I vores digitale verden er der ikke plads til strømafbrud i datakommunikation.

 

Serviceorganisation, der hjælper vores kunder

For de fleste virksomheder er driften ikke kerneområdet. Det er dog noget, der stiller store krav, og det kan være dyrt, fordi sitet er virksomhedskritisk. Coromatic har en serviceorganisation, der hjælper vores kunder og tager ansvar for de løbende drift af virksomhedens site og sikrer, at det fungerer optimalt 24/7.

CF Livsvyklus

Pålidelig drift ligger i vores DNA

Som den førende udbyder af løsninger til virksomhedskritiske sites er det et af vores fokusområder og et grundlæggende element i vores forretning at sikre en sikker og pålidelig drift af kundernes virksomhedskritiske anlæg.

 

Professionelt team

Hvis det virksomhedskritiske site er bygningskritisk infrastruktur, som f.eks. en bank eller et hovedkontor, et hospital, der kræver uafbrudt forsyning af strøm eller køling, eller hvis det er en UPS-installation, kan Coromatic blive din partner og tage ansvar for driften af dit anlæg med vores dedikerede og professionelle team.


Kontakt os

Samtykke