Kundefokuseret Projektleder til Datacentre

Vil du lede og gennemføre Coromatics mellemstore og store Datacentre, serverrum og kritisk infrastruktur projekter i alle dets faser, fra ordre til levering – så giver vi dig både muligheder og ansvar, til at gøre en markant forskel, ud fra vores lokation i Roskilde, Odense eller Århus.

Vi har et klart mål om at hjælpe vores kunder med at sikre deres kritiske virksomhed 24/7. Et vigtigt skridt her, er at udføre projekter, leverancer og løsninger i overensstemmelse med aftalt omfang, kvalitet, tid og budget.

Vi giver dig mulighed for at være en pålidelig og langsigtet partner for vores kunder og samtidig skabe værdi sammen med 122 dejlige kolleger, hvor vi både har en inkluderende og præstationsdrevet kultur. En del af vores mission er nemlig at fastholde, udvikle og begejstre branchens bedste medarbejdere.

Dit nye område som Projektleder

Med reference til Head of ICS Project, vil du, som en del af teamet, få det samlede ansvar for gennemførelse af egne komplekse projekter. Det indebærer tekniske løsninger indenfor bla. UPS- og DC-anlæg, generatorer, køleanlæg såvel som mindre bygningsentrepriser. Du vil opleve en alsidighed i dine opgaver, der kræver, at du formår både at være opsøgende såvel som vidensdelende på informationer og detaljer.

Uddrag af opgaver:

  • Kvalitetssikre og ordre ydelser og produkter fra underleverandører og underentreprenører
  • Økonomisk og juridisk opfølgning af projektet
  • Opfølgning på projektforløbet, herunder efterkalkulation og staderapporter
  • Optimering af projekter i form af indkøb og mersalg
  • Agere proaktivt for at forhindre afvigelser i projektet

Da både den overordnede samt mere detailorienterede planlægning, koordinering og styring bliver stærke kendetegn i din hverdag, forventes det, at du har flere års erfaring med at selvstændigt at gennemføre tekniske projekter ude på byggepladser. Tilsvarende vil du på mange sager blive sidste led i kvalitetskontrollen. Det er derfor afgørende at du er selvkørende, beslutningsdygtig og kan prioritere.

Din baggrund og indstilling
Din indgangsvinkel til stillingen er forventeligt en uddannelse som Maskinmester/Ingeniør eller med solid erfaring fra Datacenter branchen, hvor El og HVAC-R eller Bygningsentrepriser har været omdrejningspunktet. Du har stærk og veldokumenteret erfaring som Projektleder, som du har opbygget gennem komplekse tekniske projekter. Du er dreven og rutineret inden for projektøkonomi samt alt det kontraktuelle.

Du har godt kendskab til AB92/ABT93 og navigerer derfor opmærksomt inden for entreprisegrænserne. Du er flydende i både dansk og engelsk i skrift og tale og har kørekort, samt kan sikkerhedsgodkendes til PET/FET.

Som person kendetegnes du som værende vedholdende, dynamisk og udadvendt. Du er en igangsættende og engageret person, der er drevet af resultater og løsninger på dine projekter. Du motiveres af at udfordre vores leverandører, til gavn og glæde for vores kunder – og det falder dig naturligt, at det er teamindsatsen, der skaber de bedste resultater.

Coromatic rutineret kreditorbogholder

 

Hvad du får, ud over et udviklende job
Du bliver en del af en åben, transparent virksomhed hvor trivsel, værdier og resultater har fokus. Hvor du er med til at påvirke struktur og rammer for dit arbejde, mens du samtidig får rum og beføjelser til at løse opgaven. Du indgår i et team hvor der er et særdeles godt arbejdsmiljø, gode kolleger og hvor vi godt er klar over, at alt ikke kun er konstante succeser.

Coromatic A/S
Vi arbejder for at skabe tryghed – sikre drift 24/7. Vi beskæftiger os med salg, projektering, installation og service af forretningskritiske løsninger til et bredt kundesegment, herunder bl.a. datacentre i turn-key leverancer, UPS- og DC-anlæg, generatorer, køleanlæg, ventilation, energioptimering, alarmering samt brandslukningsanlæg. Vi er, som en del af Coromatic Group, i en spændende udvikling med en ambitiøs målsætning.

Se meget mere om Coromatic på www.coromatic.dk

Ansøgning
Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Head of ICS Project, Dennis Rasmussen på 8816 3474. Du søger stillingen direkte via dette link https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?449c5376 For at fremme processen vil samtaler foregå løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette.