Sales Engineer til Service Sales

Som vores nye Sales Engineer i Roskilde bliver du både centralt placeret såvel som omgivet af dygtige samarbejdende kolleger. Sammen skal I accelerere vores stærke koncept omkring Service Sales og Service Project Sales – hvor du, gerne med stor rutine fra køl og ventilation, har evnen til at gøre en markant forskel.

Vi har en klar retning til at hjælpe vores kunder med at sikre deres kritiske virksomhed 24/7. Du skal være med til dette, gennem din store viden inden for køle- og ventilationsanlæg samt din kommercielle tæft. Dermed formår du at fastholde, pleje og udbygge Service Current & Service Agreement kundeporteføljen på Sjælland.

Vi giver dig mulighed for at være en pålidelig og langsigtet partner for vores kunder og samtidig skabe værdi sammen med 125 dejlige kolleger, hvor vi både har en inkluderende og præstationsdrevet kultur. En del af vores mission er nemlig at fastholde, udvikle og begejstre branchens bedste medarbejdere.

 Dit nye område som Sales Engineer

Med reference til Sales Manager i Service Sales får du en udviklende og selvstændig position, som kræver tæt kommunikation og samarbejde med øvrige kolleger i Service Sales, såvel som på tværs af øvrige forretningsområder i Coromatic.

Selvom du overtager en eksisterende kundeportefølje, vil din hverdag samtidig kræve at du er en igangsætter. Derfor vil igangsætning af aktiviteter, møder, tilbud og konstante opfølgninger, være noget du trives med og selv kan håndtere.  Dine salg, følger du til dørs gennem god overdragelse til teknikere eller via egenhændig projektledelse med projektering, bestilling af varer såvel, overdragelse som deltagelse i afleveringsforretningen.

Uddrag af øvrige opgaver:

  • Opbygge egen handlingsplan hvor løbende besøgsaktiviteter realiseres og følges op
  • Igangsætte aktiviteter inden for køl, som aktivt kan bidrage i forhold til kunderelationer og lead-generering.
  • Tekniske beregninger, vurdering og prissætning af udskiftning på køle-ventilationsanlæg, komponenter samt serviceaftaler, i forbindelse med udarbejdelse af tilbud og løsninger.
  • Behjælpelig med at vælge den rigtige installationsform på servicesager og informere teknikere
  • Projektleder på installations opgaver der varer op til 5 dage

Din baggrund og personlighed

Du er vant til at arbejde med direkte B2B-salg, og har derigennem minimum 5 års erfaring med projektsalg af køleløsninger og services.  Du er tilsvarende rutineret med at oparbejde nye markeder og kunder, og ved hvordan dette skal struktureres. Uddannelsesmæssigt har du en relevant teknisk baggrund enten som køleingeniør, køletekniker, VVS-installatør, maskinmester eller lignende.

  • Erfaring med projektering af køleanlæg og evt. VVS-installationer.
  • Behersker dansk samt engelsk, i skrift og tale.
  • Har kørekort

Som person kendetegnes du som værende vedholdende, dynamisk og udadvendt. Du er en igangsættende og engageret person der er drevet af resultater og løsninger og er i stand til at skabe relationer og bygge bro mellem forretningsenhederne. Dermed motiveres du af at udfordre status quo og det falder dig naturligt, at det er teamindsatsen, der skaber de bedste resultater.

Coromatic rutineret kreditorbogholder

Hvad du får, ud over et udviklende job
Du bliver en del af en åben, transparent virksomhed hvor trivsel, værdier og resultater har fokus. Hvor du er med til at påvirke struktur og rammer for dit arbejde, mens du samtidig får rum og beføjelser til at løse opgaven. Du indgår i et team med gode, supporterende kolleger og hvor vi godt er klar over, at alt ikke kun er konstante succeser.

Coromatic A/S
Vi arbejder for at skabe tryghed – sikre drift 24/7. Vi beskæftiger os med salg, projektering, installation og service af forretnings kritiske løsninger til et bredt kundesegment, herunder bl.a. datacentre i turn-key leverancer, UPS- og DC-anlæg, generatorer, køleanlæg, ventilation, energioptimering, alarmering samt brandslukningsanlæg. Vi er, som en del af Coromatic Group, i en spændende udvikling med en ambitiøs målsætning.

Se meget mere om Coromatic på www.coromatic.dk

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Sales Manager Martin Holgersen på 8816 3458 Du søger stillingen direkte via dette link: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6b3ce50a

For at fremme processen vil samtaler foregå løbende. Vi glæder os til at ansætte den rette nye kollega, helst hurtigst muligt,  – men vi venter gerne på den rette.