Kabling og patchning

Hold dit IT miljø stabilt og effektivt

Datacentret er virksomhedens hjerte, som holder liv i forretningen. I vores digitaliserede samfund er der ikke plads til strømsvigt eller afbrydelser i datakommunikation. I den forbindelse er høj disciplin i forbindelse med kabling og patchning grundlaget for et stabilt og effektivt IT miljø.


Coromatic kabling og patchning

Labeling

Labeling af patchkabler minimerer risikoen for fejl ved tilretninger i datacentret, og farvede kabler giver overblik. Coromatics godkendte teknikere udfører denne opgave professionelt og kun med testede og godkendte kabler.

Hensyn til omgivelserne

Det er vigtigt hvordan der patches op i et datacenter og dets rackskabe. Der skal f.eks. tages hensyn til administration, luftgennemstrømning og fremtidig udskiftning/servicering af servere og switche, for at minimere nedetid og optimere den løbende vedligeholdelse. Kablingen udføres også sådan at der ikke fremprovokeres ustabile og mistede forbindelser fra træk i kabler og stik.

Godkendte teknikere

At arbejde med patchning af kabler i datacentre er ikke bare en vigtig ekspertise men også i høj grad en tillidssag. Hos Coromatic udføres det kun af godkendte og erfarne teknikere, som til daglig er vant til at håndtere lignende opgaver i datacentre.

DCIM (Data Center Infrastructure Management)

Regelmæssig og korrekt udført patchning muliggør og sikrer virksomhedens DCIM. Coromatic kan overtage planlægning og udførelse af al patchning i et datacenter, og dermed garantere udførelse på planlagte tidspunkter, sørge for forberedelse med alt udstyr, servicevinduer og koordination med alle implicerede.

DCIM, som omfatter:

  • Software dokumentation af kabling og kapacitet i datacentre. Få lynhurtigt overblik over alle forbindelser og enheder i datacentret mm. Gå via grafisk 3D gennem systemet og se helt ned til den enkelte switchport og dens forbindelser gennem systemet.
  • Oversigt over kapacitet
  • Planlægning
  • Information om berørte enheder ved fremtidige ændringer (”what if”-scenarier)
  • Dashboards med nøgleinformation fra centret, kan f.eks benyttes på oversigtsskærme
  • Overvågning af sensorer mm.

Kontakt os

Samtykke