Monitorering og overvågning af datacenter (DCIM)

Datacentret er hjertet i virksomheden, og det forudsætter fuld kontrol og overvågning

Datacentret er hjertet i virksomheden, DCIM er datacentret flyveledertårn. DCIM (Data Center Infrastructure Management) er en betegnelse for hvordan man håndterer servere, koblinger i datacentret, processerne for kontrolskifte, de økonomiske styring og overvågningen af datacentret. Uden det rette niveau af DCIM kan kontrol og styring udsættes for unødig risiko. DCIM kan betragtes som datacentrets flyveledertårn.

Trenden går i retning af gennemgribende kontrol

Blandingen af nyt og ældre udstyr i datacentret gør miljøet ekstremt komplekst og øger samtidig kravene til kontrol over omkostninger, kapacitet og ændringer. Behovet for at indsamle al relevant information ét sted og således opnå en samlet kontrol, opstår derfor.

Manglende hensyn til DCIM kan få negative konsekvenser

Virksomheder vælger enten at fokusere på omkostningsbesparelser fra elforbrug, konsolidering og driftsomkostninger gennem nedskæringer eller outsourcing uden at evaluere effekter og risici eller aktivt arbejde med miljøet gennem DCIM og derved skabe omkostningskontrol og et mere effektivt miløj.

Coromatics anbefaling er at evaluere jeres datacentermiljø for at få kontrol

 At opnå kontrol og sine produkter, optimere energiforbruget, maksimere kampacitetsplanlægninge, få tydelige forandringsprocesser og samle alt i et værktøj, resulterer i fantastiske synergier. Vi anbefaler at I lader Coromatic evaluere hvordan jeres datacenter ser ud i dag og præsentere den effekt, fordele og besparelser, som I får ud af at aktivt arbejde med DCIM.


Kontakt os

Samtykke