Canopy anlæg

Canopy anlæg er et generatoranlæg designet og kapslet for placering udendørs. Generatoranlægget er en færdig, komplet enhed med ventilation og udstødning, som kun kræver tilslutning af de nødvendige elinstallationer, så som effektkabler, hjælpeforsyning til vedligeholdelseslader og motorvarmer, styrekabler for styring af anlægget, samt forbindelser for alarm overførsler i forhold til kundebehov. Installationskravet i forhold til det fysiske begrænser sig for et canopy anlæg til et plant og stabilt underlag med mulighed for at udføre præventivt vedligehold og eventuelle reparationer.

2206 2506 Enclosure Coromatic

 

Coromatic samarbejder bl.a. med FG Wilson i Nord Irland som har over 50 års erfaring med fremstilling af standard- og specialudgaver af dieselgeneratorer og er i dag Europas største producent. FG Wilson har generatoranlæg med en effekt fra 6,8 til 2.500 kVA. og tilbyder mange forskellige valgmuligheder ud fra et omfattende produktprogram, i både indendørs og udendørs udførelser.

Alle FG Wilson produktionsenheder er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Udover FG Wilson arbejder Coromatic sammen med andre leverandører, så vi til en hver tid kan hjælpe med -og løse din opgave.